Webmail

Jos sinulla on sateenkaariperheet.fi -loppuinen sähköpostiosoite, voit lukea sähköpostisi yhdistyksen webmailissa täällä >>  (linkki lisätään lähiaikoina kun uusi sähköpostijärjestelmä on käytössä)

Voit vaihtaa salasanaa ja asentaa automaattisen vastauksen (esim. lomaviestin) tai automaattisen siirron johonkin toiseen osoitteeseen täällä >> (linkki lisätään lähiaikoina kun uusi sähköpostijärjestelmä on käytössä)

Ohjeita paikallistiimeille sähköpostin käyttöön

Paikallistiimien osoitteita (kaupunki@sateenkaariperheet.fi) voivat kaikki paikallistiimin jäsenet lukea paikallistiimin omasta postilaatikosta webmailin kautta samoilla tunnuksilla.

Vaihtoehtoisesti (tai lisäksi) paikallistiimit voivat pyytää järjestösihteeriä tekemään automaattiset siirrot omiin henkilökohtaisiin sähköposteihinsa, jolloin kaikki paikallistiimin postilokeroon tulevat viestit kopioituvat automaattisesti myös halukkaille heidän henkilökohtaisiin sähköposteihin. Tällä tavoin ei tarvitse erikseen lukea tiimin sähköpostia webmailin kautta. Toisaalta lähetetyt postit lähtevät omasta osoitteesta, ei kaupunki@sateenkaariperheet.fi -osoitteesta.

Jos paikallistiimi on tehnyt tiimin postilaatikosta automaattiset siirrot tiimin kaikille jäsenille, paikallistiimin osoite toimii myös tiimin jäsenten keskinäisenä sähköpostilistana. Kun  joku tiimin jäsen lähettää postia, se tulee myös kaikille muille tiimin jäsenille. Vastaavasti toiminnassa mukana olevien ja siitä kiinnostuneiden yhteydenotot tulevat vastaavasti kaikille tiimin jäsenille. Tässä tilanteessa kannattaa sopia kuka viime kädessä vastaa tulleisiin kyselyihin, että ei käy niin, että kaikki olettavat muiden vastaavan kyselijöille.

Jos tiimi haluaa käyttöönsä muita sähköpostiosoitteita kaupunki@sateenkaariperheet.fi, niitä voi pyytää järjestösihteeriltä. Tiimillä voi olla käytettävissään esimerkiksi ilmoittautumiset.kaupunki@sateenkaariperheet.fi, joka voidaan esimerkiksi kääntää jollekulle tietylle henkilölle.

Sähköpostin käyttäminen Outlookilla tai muulla sähköpostisovelluksella

(Ohjeistus lisätään kun uusi sähköpostijärjestelmä on käytössä)