Oppaat, kirjat & videot

Sateenkaariperheet ry:n oppaat ovat ladattavissa ilmaiseksi kuvaa klikkaamalla.

Materiaalit sopivat sekä perheiden, läheisten että ammattilaisten käyttöön. Painettuja esitteitä yksittäin ja isompiakin määriä voit tilata ilmaiseksi tällä lomakkeella.

 

Opas sukupuolivähemmistöihin kuuluville vanhemmille ja vanhemmuudesta haaveileville        Sosiaalisen vanhemman opas       10 askelta sateenkaariperheen kohtaamiseen -oppaan kansi.     

 

                 Rakkaussuhteen työkirja     Valtakunnalliset ja ammatilliset tuki- ja neuvontapalvelut sateenkaari-ihmisille ja heidän läheisilleenKohtaamisiin! Opas kumppanuusperheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille


Vanhemmuuskupla ja Suhdekupla -keskustelukortit (tilaa tai tulosta)

Kahdet erilaiset keskustelukortit joko vanhemmuuden tai ihmissuhdeasioiden pohdintaan! Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan lisätietoja keskustelukorteista ja täyttämään tilauslomakkeen (avautuu uuteen välilehteen). Korttien tilaaminen on kohderyhmillemme (sateenkaari-ihmisille, heidän läheisilleen, sateenkaariperheille ja kumppanuusvanhemmille) maksutonta.

Jos olet ammattilainen tai ammattiin opiskeleva ja olet tilaamassa kortteja ammattilaiskäyttöön, voit ostaa kortteja Setan verkkokaupasta (avautuun uuteen välilehteen) hintaan 20e/korttipakka (sis. postikulut). Tuotot käytetään sateenkaari-ihmisten hyväksi Seta ry:ssä ja Sateenkaariperheet ry:ssä. Maksuttomat korttipakat varataan suoraan sateenkaari-ihmisten ja heidän läheistensä sekä kumppanuusvanhempien käyttöön.

Tulostettavat Print&Play-korttipakat suomen, ruotsin ja englannin kielellä:

Auta meitä antamalla korteista palautetta Surveypal-lomakkeella (avautuu uuteen välilehteen). Vastaaminen vie vain hetken.


Perheitä sateenkaaren väreissä -videot

Videot kertovat sateenkaariperheiden monimuotoisuudesta.
Viiden sateenkaariperheen koskettavat tarinat löydät YouTubesta.

Videoita sateenkaariperheistä


Sateenkaariperheiden maksulliset kirjat

Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan lisätietoja kirjoista ja täyttämään tilauslomakkeen. Sateenkaariperheiden jäsenet saavat alennusta kirjatilauksista. Tutkimusraportit ovat ladattavissa maksuttomasti myös sähköisesti täältä >>