Vapaaehtoisten materiaalit

Kaikille vapaaehtoisille

Tästä löytyvät kaikille vapaaehtoisille tärkeitä materiaaleja ja lomakkeita.

Paikallistiimeille

Tästä löytyvät materiaalit Sateenkaariperheet ry:n paikallistiimeille, jotka järjestävät paikallistoimintaa kukin omalla alueellaan.

Vapaaehtoiskouluttajille

Tästä löytyvät materiaalit Sateenkaariperheet ry:n vapaaehtoiskouluttajille, jotka kouluttavat perheitä kohtaavia ammattilaisia sateenkaariperheteemoista. Sateenkaariperheiden kouluttajina voivat toimia vain Sateenkaariperheiden kouluttajakoulutukseen osallistuneet ja kouluttajiksi hyväksytyt vapaaehtoiskouluttajat. Jos haluat markkinoida tai tarjota koulutuksia omalla paikkakunnallasi, voit käyttää valmista julistetta (jpg).

  1. Lue ensin vapaaehtoiskouluttajan ohjeet (pdf), joiden puitteissa toimit, kun koulutat Sateenkaariperheet ry:n vapaaehtoiskouluttajana.
  2. Tutustu koulutusdioihin, jotka saat koulutuksesta sovittaessa. Jos tarvitset lisämateriaalia tai haluat muokata dioja, toimi, kuten yllä olevissa vapaaehtoiskouluttajan ohjeissa on kerrottu.
  3. Kun koulutuksesta on sovittu, tarkista checklististä (pdf), mitä asioita pitää muistaa hoitaa ennen koulutusta, sen aikana ja koulutuksen jälkeen.
  4. Tästä löytyy vapaaehtoiskouluttajien kehittelemä etuoikeusbingo (.docx), jota voi halutessaan käyttää koulutuksissa.
  5. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää koulutuksiin, kouluttamiseen tai materiaaleihin liittyen, ota yhteyttä koulutus(a)sateenkaariperheet.fi.

Yhdistyksen kaikki oppaat, videot ja kirjat.