Vuosikokoukset

Kevätkokous 2018

Kevätkokouksen 2018 pöytäkirja

Tervetuloa yhdistyksen kevätkokoukseen lauantaina 24.3. kello 17 alkaen yhdistyksen toimitiloissa Kurvissa, Hämeentie 29, 7.krs, Helsinki. Pientä purtavaa ja kahvitarjoilu.

Kevätkokous järjestetään paikallistoiminnan kehittämispäivien yhteydessä, joten kokouksessa on mahdollista tavata yhdistyksen aktivisteja eri puolilta maata. Kokouksessa hyväksytään vuoden 2017 tilinpäätös ja myönnetään hallitukselle ja toiminnanjohtajalle vastuuvapaus. Kokouksen arvioidaan kestävän noin tunnin verran.

Syyskokous 2017

Syyskokouksen 2017 pöytäkirja

Syyskokous järjestetään perjantaina 24.11.2017 kello 19 Mikkelissä, hotelli Cumuluksessa, Mikonkatu 9. Tarjolla on suolaista ja makeaa purtavaa. Kokous kestänee noin 1-1,5 tuntia. Tervetuloa päättämään yhdistyksen toiminnasta!

Sateenkaariperheiden hallitus kutsuu kaikki jäsenet yhdistyksen syyskokoukseen. Syyskokous valitsee yhdistyksen hallituksen jäsenet sekä tilintarkastajat ja vahvista ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Lisäksi syyskokous vahvistaa yhdistyksen perhepoliittiset tavoitteet vuosille 2018-2022. Hallituksen jäsenyydestä kiinnostuneita rohkaistaan ottamaan yhteyttä puheenjohtajaan jo ennen kokousta: Krister Karttunen, puheenjohtaja@sateenkaariperheet.fi, 050 513 7765

Syyskokous järjestetään Setan edustajakokouksen yhteydessä. Setan edustajakokous järjestetään la-su 25.-26.11. Mikkelin Paukkulan opistolla. Jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan yhdistyksen kokousedustajina Setan edustajakokouksessa, voivat olla yhteydessä järjestösihteeri Laura Valomaan, laura.valoma@sateenkaariperheet.fi, 050 525 7999. Seta maksaa edustajakokouksen äänivaltaisten kokousedustajien matkakulut ja majoituksen (la-su), jos kokousedustaja osallistuu molempien päivien ohjelmaan. Jos joku osallistuu sekä Sateenkaariperheiden syyskokoukseen että Setan edustajakokoukseen Sateenkaariperheet ry:n kokousedustajana, Sateenkaariperheet ry maksaa majoituksen (pe-la) hotelli Cumuluksessa majoitusta tarvitseville. Majoitus voidaan järjestää vain niille, jotka ilmoittavat tarpeesta 15.11. mennessä.

Kevätkokous 2017

Kevätkokouksen 2017 pöytäkirja

Tervetuloa yhdistyksen kevätkokoukseen lauantaina 19.3. kello 17 alkaen yhdistyksen toimitiloissa Kurvissa, Hämeentie 29, 7.krs, Helsinki. Pientä purtavaa ja kahvitarjoilu.

Kevätkokous järjestetään paikallistoiminnan kehittämispäivien yhteydessä. Kokouksessa keskustellaan yhdistyksen perhepoliittisesta ohjelmasta 2018-2022, hyväksytään vuoden 2016 tilinpäätös ja myönnetään hallitukselle vastuuvapaus. Kokouksen arvioidaan kestävän noin tunnin verran.