Tue työtämme

Tue meitä liittymällä jäseneksi

Sateenkaariperheet ry:n työtä voit tukea jäsenenä, kannatusjäseneä tai yhteisöjäsenenä. Kannatusjäsenen jäsenmaksu vuodessa on 30 euroa yksityishenkilöltä tai 200 euroa yhteisöltä. Kannatusjäsen saa jäsentiedotteet, mutta ei ole oikeutettu käyttämään äänivaltaa yhdistyksen kokouksessa.

Liity jäseneksi tällä lomakkeella >>

Tue meitä lahjoituksella

Setan lahjoitusverkkokaupan kautta voit tukea Sateenkaariperheitä 1-1000 eurolla. Lahjoita täällä >>

Voit myös lahjoittaa tilisiirrolla. Lahjoitukset Sateenkaariperheet ry:lle tilisiirrolla kerää valtakunnallinen Seta. Tilisiirto välittyy Sateenkaariperheet ry:lle oikean viitenumeron perusteella. Viitteettömät lahjoitukset ohjautuvat Setalle. Sateenkaariperheet ry:n viitenumero on 500209.

Saaja: Seta ry
IBAN: FI21 8000 1571 0819 35
(IBAN kopioitavassa muodossa: FI2180001571081935)
BIC: DABAFIHH
Viite: 500209

Setan kautta voit lahjoittaa Sateenkaariperheille rahaa myös MobilePayllä. MobilePay-maksulinkki >>

Rahankeräysluvan tiedot:
Luvan saaja: Seta ry
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (6.8.2019)
Luvan numero: RA/2019/640
Toimeenpanoaika: 1.1.2020-31.12.2021
Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuunottamatta Ahvenanmaata
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerättävät varat käytetään Seta ry:n ja sen jäsenjärjestöjen ihmisoikeustyöhön, sosiaali- ja koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaan, nuorisotyöhön, viestintään, palveluihin, yhteisölliseen toimintaan ja muuhun ihmisoikeustyötä tukevaan toimintaan. Tuottoja käytetään esimerkiksi tapahtumien (kuten Pride), teemallisien työpajojen ja leiritoiminnan järjestämiseen. Lisäksi kansainvälisten solidaarisuuskeräysten (esim. venäläiset ihmisoikeuspuolustajat, Baltian sateenkaariliike, Afrikan sisarjärjestöt) tuotot ohjataan lyhentämättöminä näihin käyttötarkoituksiin. Tarkempi käyttötarkoitus määräytyy lahjoituksen viitenumeron perusteella tai erityiskampanjoiden osalta se ilmoitetaan erikseen.
Varojen käyttöajankohta: Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty. Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.

Lahjoitus-, testamentti- tai muissa keräysasioissa voit olla yhteydessä: info(a)sateenkaariperheet.fi