Tue työtämme

Sateenkaariperheet ry:n työtä voit tukea jäsenenä, kannatusjäseneä tai yhteisöjäsenenä. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 30 euroa yksityishenkilöltä tai 200 euroa yhteisöltä. Kannatusjäsen saa jäsentiedotteet, mutta ei ole oikeutettu käyttämään äänivaltaa yhdistyksen kokouksessa.

Liity jäseneksi tällä lomakkeella>>

Työtämme voi tukea myös lahjoituksin.
Lahjoitus-, testamentti- tai muissa keräysasioissa ole yhteydessä info(a)sateenkaariperheet.fi.

Lahjoita tilisiirrolla:
Lahjoitukset Sateenkaariperheet ry:lle tilisiirrolla kerää Valtakunnallinen Seta. Tilisiirto välittyy Sateenkaariperheet ry:lle oikean viitenumeron perusteella. Viitteettömät lahjoitukset ohjautuvat Setalle. Sateenkaariperheet ry:n viitenumero on 2202.
Lahjoitustili Danske Bankissa: IBAN: FI21 8000 1571 0819 35 BIC: DABAFIHH, Sateenkaariperheet ry:n viitenumero: 2202

Rahankeräysluvan tiedot:
Luvan saaja: Seta ry
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (3.11.2017)
Luvan numero: RA/2017/1106
Toimeenpanoaika: 3.11.2017-31.12.2019
Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuunottamatta Ahvenanmaata
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään Seta ry:n ja sen jäsenjärjestöjen ihmisoikeustyöhön, koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaa, yhteisölliseen viestintään, viestintään, nuorisotyöhön sekä muuhun yhdenvertaisuutta edistävään toimintaan ja palveluihin. Varoilla järjestetään vertaistuellisia ryhmiä, teemallisia työpajoja ja tapahtumia. Lisäksi varoja voidaan käyttää venäläisten lhbtiq-järjestöjen -ihmisoikeuspuolustajien tukemiseen Suomessa tai Venäjällä. Tarkempi käyttötarkoitus määräytyy lahjoituksen viitenumeron perusteella tai erityiskampanjoiden osalta se ilmoitetaan erikseen.
Varojen käyttöajankohta: Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty. Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.