Valtakunnalliset sateenkaaripalvelut yhdellä silmäyksellä

Kaikki valtakunnalliset ja ammatillisesti tuotetut tuki- ja neuvontapalvelut sateenkaari-ihmisille ja heidän läheisilleen löytyvät nyt yhdestä kuvasta.

Seta on luonut yhteistyössä Perhesuhdekeskuksen, Sinuiksi-palvelun, Transtukipisteen, Sateenkaariperheiden ja HeSetan kanssa valtakunnallisten sateenkaaripalveluiden mallin, joka kokoaa yhteen sateenkaari-ihmisille ja heidän läheisilleen suunnatut, ammatillisesti tuotetut ja suomen kielellä saatavilla olevat palvelut.

Sateenkaaripalveluiden malli auttaa sateenkaari-ihmisiä ja heidän läheisiään löytämään sekä jäsenjärjestöjä ja muita palvelutarjoajia, kuten kuntien sote-palveluita, ohjaamaan heitä oikean palvelun pariin.

Ammatillisten ja valtakunnallisten tuki- ja neuvontapalveluiden mallin lisäksi kevään aikana tarkentuu ruotsinkielisten ja englanninkielisten palveluiden kuvaukset. Ensimmäiseksi luotu palvelukuvaus on asiakaslähtöinen, kun taas kevään aikana luodaan myös ammattilaisille suunnattu malli asiantuntija-, konsultaatio- ja koulutuspalveluista.

Tutustu palveluihin täällä >>