Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen uusi logo ja verkkosivut on julkaistu

Perhesuhdekeskuksen verkkosivujen rakenne ja ilme on uudistettu. Nyt löydät omat sivut niin sateenkaari-ihmisille, läheisille kuin ammattilaisillekin. Kullekin sivulle on koottu juuri kyseiselle kohderyhmälle suunnattua tietoa sateenkaarevista perhe- ja läheissuhteista. Eri kohderyhmien sivujen välillä voi liikkua haluamallaan tavalla, mutta halutessaan voi pysyä vain itselle suunnatussa osiossa. Sivujen rakentamisen on toteuttanut Janne Nurmi.

Samalla julkaistaan Perhesuhdekeskuksen uusi logo, jonka on suunnitellut Minna-Elina Hakomäki kesällä 2021. Perhesuhdekeskuksen nimi on jatkossa virallisesti Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus, mutta tuttavallisesti puhumme myös Perhesuhdekeskuksesta. Nimi- ja logouudistuksella haluamme viestiä selkeämmin sitä, kenelle palvelumme on suunnattu: sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluville ja heidän läheisilleen.

Tutustu Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen uusiin verkkosivuihin! Seuraathan Perhesuhdekeskusta myös Facebookissa? Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus tarjoaa tietoa, vertaistapahtumia ja apua sateenkaari-ihmisille ja heidän läheisilleen perhe-, rakkaus- ja läheissuhteiden tueksi. Toimintaa toteutetaan yhteistyössä kaikkien sateenkaarijärjestöjen kanssa. Hallinnollisesti Perhesuhdekeskus on osa Sateenkaariperheet ry:tä.

Perhesuhdekeskuksen verkkosivuja rakennetaan ja päivitetään vielä vuodenvaihteen ja alkuvuoden 2022 aikana. Jos huomaat, että jokin ei toimi sivuilla tai jokin tekee sivujen käyttämisestä hankalaa, anna meille palautetta! Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info(at)perhesuhdekeskus.fi.