Oulu pride: Värikylpy vauvat

Värikylpy vauvat
Tervetuloa värikkäälle tutkimusmatkalle taiteeseen! Värikylvyissä tutkitaan moniaistisesti värejä, materiaaleja yms. ryhmän toisten lasten ja aikuisten kanssa. Värikylpypajassa maalataan paljain varpain ja käsin, joten varaudu ottamaan mukaan pyyhe putsaamiseen ja vaihtovaatteet. Hinta 7e/lapsi (hinta sisältää lapsen ja aikuisen osallistumismaksut)

llmoittaudu värikylpyyn sähköpostitse oulu@sateenkaariperheet.fi 21.7 mennessä. Laita ilmoittautumisviestiin varaajan nimi ja mihin värikylpyryhmään ilmoittaudut. Saat maksutiedot ja varausvahvistuksen sähköpostitse. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Osallistuminen ja ilmoittautuminen eivät vaadi Sateenkaariperheet ry:n jäsenyyttä.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ennakkoilmoittautuminen: oulu@sateenkaariperheet.fi
llmoittaudu värikylpyyn sähköpostitse oulu@sateenkaariperheet.fi 21.7 mennessä. Laita imoittautumisviestiin varaajan nimi ja mihin värikylpyryhmään ilmoittaudut. Saat maksutiedot ja varausvahvistuksen sähköpostitse. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Osallistuminen ja ilmoittautuminen eivät vaadi Sateenkaariperheet ry:n jäsenyyttä. 

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta