Työpaja lahjasolutaustan käsittelyyn kouluikäisille lapsille ja perheille

Tervetuloa Manse Pride -viikolla työpajaan lahjasolutaustan käsittelyyn kouluikäisille lapsille ja perheille torstaina 13.6. klo 17.00–19.00 Tammelakeskuksen 1. kerrokseen!

Työpaja on suunnattu sateenkaariperheille, joilla on kouluikäisillä lapsia, jotka ovat saaneet alkunsa lahjasoluhoitojen avulla. Lasten on hyvä olla vähintään 6-vuotiaita. Työpajassa kouluikäiset sateenkaariperheiden lahjasoluilla alkunsa saaneet lapset pääsevät tutkimaan omaan lahjasolutaustaan liittyviä asioita ja pohtimaan taustaan liittyviä kysymyksiä. Lasten työpajan aikana sateenkaariperheiden vanhemmat pääsevät kohtaamaan toisiaan ja keskustelemaan vertaisten kesken.

Työpajaan on rajallinen määrä paikkoja ja ennakkoilmoittautuminen.

Työpajan järjestävät Tampereen seudun sateenkaariperheet ja Helminauha-hanke. Työpajan ohjaajina toimivat Helminauha-hankkeen hanketyöntekijät Jenni Huhtala ja Laura Hirvonen.

Yhteyshenkilönä tilaisuuden osalta toimii Helminauha-hankkeen hankevastaava Jenni Huhtala, ole vain yhteydessä. jos herää jotain kysyttävää: jenni@simpukka.info/ 040 5323010.

Voit myös olla yhteydessä Sateenkaariperheet ry:n Tampereen paikallistiimiin: tampere@sateenkaariperheet.fi


Työpajan ohjelma:

klo 17.00 –17.30 Tutustutaan toisiimme yhdessä vanhemmat ja lapset

klo 17.30 –18.30 Lasten työpaja, jossa on kolme toiminnallista ja eri teemaista pistettä: 1. Lahjasolutaustaan liittyvät tunteet, 2. Miten minusta tuli minä, oma tarina piirtäen tai askarrellen ja 3. Kysymyksiä ja vastauksia lahjasolutaustaan liittyen.

klo 18.30–19.00 Kokoonnutaan yhteen juttelemaan työpajan fiiliksistä ja kokemuksista

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu
Ilmoittautuminen lomakkeella ennakkoon.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta