Tulevaisuusleiri trans- ja muunsukupuolisten perheille

Tervetuloa tulevaisuuteen eli Helsinkiin, Suomenlinnaan 6.-8.9.2024!

Tulevaisuusleiri on tarkoitettu trans- ja muunsukupuolisten vanhempien perheille sekä trans- ja muunsukupuolisten lasten ja -nuorten perheille, joissa on 0-18-vuotiaita lapsia tai nuoria. Huomioithan kuitenkin, ettei leirillä ole järjestettyä lastenhoitoa. Leirillä vietetään aikaa rennosti yhdessä ja tutustutaan Suomenlinnan rikkaaseen historiaan maastossa seikkaillen. Tulevaisuutta puolestaan visioidaan lasten, nuorten ja aikuisten omissa työpajoissa. Leiri on valtakunnallinen eli mukaan voi ilmoittautua mistä päin Suomea tahansa olevat perheet. Leiripaikoista ensisijaisesti suunnataan puolet trans- ja muunsukupuolisten vanhempien perheille ja puolet trans- ja muunsukupuolisten lasten ja nuorten perheille. Perheissä voi tietenkin olla sekä trans- ja muunsukupuolisia vanhempia kuin lapsiakin. Leirille mahtuu mukaan enintään 8 perhettä.

Leiri toteutetaan yhteistyössä Suomenlinna hostelin kanssa, joka on ”We speak Gay”-arvoyhteisön jäsen. Hostel on varattu kokonaan leirimme käyttöön, eikä siellä ole muita vieraita samaan aikaan. Pyrimme siihen, että jokainen perhe pääsee majoittumaan omassa huoneessaan. Leirillä on täysihoito ja leiri kestää perjantai-illasta sunnuntaihin kello 13 saakka.

Lisätietoja leiristä sekä sen ilmoittautumis-, maksu- ja peruutusehdoista löydät ilmoittautumislomakkeelta.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu
Ilmoittautuminen avautuu 5.4. klo 12 ja on auki 12.5.2024 klo 23.59 saakka. Leirille ilmoittaudutaan lomakkeella - voit ilmoittaa yhdellä lomakkeella kaikki perheenjäsenesi, jotka osallistuvat leirille. Leiripaikat täytetään perheittäin ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli leiri on ehtinyt täyttyä, voit jäädä jonoon peruutusten varalta. Ilmoittautuminen ei vaadi Sateenkaariperheet ry:n jäsenyyttä. Ilmoittautuminen on sitova.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta