Tukipalvelu sateenkaari-ihmisten perhe- ja läheissuhteisiin

Tukipalvelu sateenkaari-ihmisille ja heidän läheisilleen puhelimitse ja chatissa – Jo yksikin keskustelu ammattilaisen kanssa voi auttaa!

Pohdituttaako sinua jokin perhe-, rakkaus- tai läheissuhteessasi? Ota yhteyttä! Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen tukipalvelu sateenkaari-ihmisille ja heidän läheisilleen on maksuton.

Tilanteesi voi koskea esimerkiksi pari- tai monisuhteen ongelmia, erotilannetta, vanhemmuuden jakamisen haasteita, itse valittua perhettä tai ystävyyssuhteita, ongelmia läheisten kanssa tai huolta omasta lapsesta. Tukipalvelut on suunnattu kaikille sateenkaari-ihmisille (sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöihin kuuluville) ja heidän läheisilleen. Jokaisella on oikeus määritellä perheensä ja perhe-, rakkaus- ja läheissuhteensa itse.

Puhelinpalvelu on auki tiistaisin klo 10-12 numerossa +358 50 444 4446. Puhelimeen vastaa suhdetyön asiantuntija.

Päivystyschat on anonyymi kahdenkeskinen chat-keskustelu Perhesuhdekeskuksen työntekijän kanssa. Chatissa voi keskustella omasta tilanteesta, saada lisätietoa Perhesuhdekeskuksen palveluista ja saada apua sopivan tukimuodon löytymiseen. Chattiin ei tarvitse rekisteröityä. Päivystyschat on auki torstaisin klo 15-16 Hyvä kysymys -sivustolla.

Support service for LGBTQIA+ people and their close ones

Support service for LGBTQIA+ people and their close ones – even one conversation with a professional can help!

Is there something in your family, love or other close relationship that’s worrying you? Contact us! Our support service is free of charge.

Your situation may concern, for example, problems in your monogamous or non-monogamous relationship, a divorce situation, friendship or self-chosen family, challenges in co-parenting, issues with relatives and family, or worry for your child. Support services are for all LGBTQIA+ people (belonging to gender and/or sexual minorities) and their close ones. Everyone has the right to define their family and their family, love and intimate relationships by themselves.

The phone service is open on Tuesdays 10-12am at +358 50 444 4446.

Our chat is an anonymous one-on-one conversation. In the chat, you can discuss your own situation, get more information about our services and get help finding a suitable form of support. You don’t need to register for the chat. The chat is open on Thursdays 3-4pm on the “Hyvä kysymys” website.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta