Tampereen perheleiri

Tampereen sateenkaariperheleiri järjestetään 20.-22.9.2024 luonnonläheisen Pyysalon leiri- ja tapahtumakeskuksessa! 

Leiri on suunnattu kaikille sateenkaareville perheille ja paikkoja on rajoitetusti. Leiri on valtakunnallinen eli mukaan voi ilmoittautua mistä päin Suomea tahansa olevat perheet, mutta etusijalla ovat Pirkanmaalaiset perheet, jotka ovat ilmoittautuneet 15.5.-31.5.2024 välisenä aikana. Ilmoittautuminen ei vaadi Sateenkaariperheet ry:n jäsenyyttä.

Leiri alkaa perjantaina päivällisellä ja päättyy sunnuntaina lounaan jälkeen.
Viikonloppu sisältää paljon yhteistä ohjelmaa perheiden kesken, vertaistukea ja yhteisöllistä leirielämää. Luvassa on tutustumista ja yhdessäoloa, pelejä ja leikkejä sisällä sekä ulkona, lasten discoa ja koululaisten leffahetki. Aikuisille suunnattua toimintaa lauantaina kahteen otteeseen ja lapsille ohjattua toimintaa lastenhoitajien kanssa.
Lämpiää toki viikonloppuna rantasaunakin ja mahdollisuus pulahtaa raikkaaseen Vesijärveen ja nauttia ilta-auringosta leirikeskuksen hiekkarannalla. Leirikeskuksen ympäristössä on sulkapallokenttä, leikkipiha, luontopolku 1 km ja frisbeegolfrata sekä paljon ulkoleluja pihaleikkeihin.

Aikuisille on mahdollistettu lastenhoitajien turvin iltaisin vertaistuellista vapaa-aikaa lasten käydessä nukkumaan ja perjantaina illasta lämpiää myös rantasauna.  Aikuisten lauantain aamupäivän osio on perinteisesti toiminnallista tekemistä ja iltapäiväosiossa vahvistetaan vanhemmuutta. Tarkemmat ohjelmatiedot vahvistetaan myöhemmin!

Lapsille on suunniteltu puuhasteltavaa lastenohjaajien kanssa lauantaina aamupäivällä 2 h ja iltapäivällä yhteensä 1,5 h ajan. Lapsille toteutetaan muutamassa eri ikäryhmässä monipuolisesti erilaista ohjattua toimintaa päivän aikana.
Aikuisten päiväohjelmassa alle 1-vuotiaat voivat olla mukana pienellä “mölyvarauksella”.

Kaikki järjestetty leiriohjelma on vapaaehtoista ja mukaan voi osallistua vain osittainkin. Osa leirin ohjelmasta voi soveltua paremmin toisille lapsille ja joku toinen ohjelma taas toisille, mutta jos joku osio leirin ohjelmasta ei itseä tai lasta kiinnosta voi ajan käyttää muutoinkin. Tulethan sellaisella kokoonpanolla kuin teidän perheyhteisölle sopii <3

Leirikeskus on kolmikerroksinen talo ja majoittuminen on talon jokaista kerrosta hyödyntäen. Majoittuminen tapahtuu 4 hengen huoneissa perheittäin ja käytössä on yhteinen oleskelutila, yhteisvessat, suihku ja jääkaappi.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu
Lomakkeella ilmoittaudut leirille ja ilmoitat leirille osallistuvien tiedot majoitusta ja ruokailuja varten. Voit ilmoittaa yhdellä lomakkeella kaikki perheenjäsenesi (aikuiset ja lapset), jotka osallistuvat leirille. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä perheittäin. Ilmoittautuminen aukeaa 15.5.2024 Pirkanmaalaisille perheille ja valtakunnallisesti jäljelle jääneiden paikkojen osalta 1.6.2024. Huomioithan, että ennen 1.6. tulleita ilmoittautumisia muualta kuin Pirkanmaalta kotoisin olevilta perheiltä ei oteta vastaan ja poistetaan automaattisesti. 31.5. jälkeen Pirkanmaalaisperheet ovat yhdenvertaisessa asemassa muihin nähden. Mikäli leiri on ehtinyt täyttyä, voit jäädä jonoon peruutusten varalta. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisaika päättyy 15.6.2024.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta