Suhdetuokio Turku Pridessa: Suhdetaitoja

Tervetuloa suhdetuokioon, jossa te pääsette yhdessä tärkeän ihmisesi kanssa pysähtymään ja vahvistamaan suhdettanne! Tässä suhdetuokiossa tutkitaan ja pohditaan suhdetaitoja ja jaetaan oivalluksia oman tärkeän ihmisen kanssa (teema on eri kuin aiemmissa tuokioissa Turussa). Käsiteltäviä taitoja ovat esimerkiksi itsetuntemus, vuorovaikutustaidot, ristiriitojen käsittelytaidot ja kyky nähdä hyvää suhteessa. Ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita!

Tuokio koostuu ohjaajien alustuksesta ja tehtävistä, joita tehdään itsekseen pohtien ja oman tärkeän ihmisen kanssa keskustellen. Suhteen asioista ei keskustella yhteisesti muiden osallistujien kanssa.

Tuokio on suunnattu kaikille täysi-ikäisille sateenkaari-ihmisille (sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluville) ja heidän ystävilleen, kumppaneilleen, kämppiksilleen, vanhemmuuskumppaneilleen ja muille tärkeille ihmisilleen. Tuokioon osallistutaan yhdessä 1-2 tärkeän/tärkeiden ihmis(t)en kanssa, jonka/joiden kanssa haluaa hoitaa ja rakentaa yhteistä suhdetta.

Työskentelyä ja yhdessäoloa ohjaavat turvallisemman tilan periaatteet (ks. alla). Tuokio on maksuton. Tuokion keskivaiheilla on tauko, jolloin on tarjolla pientä purtavaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aika: Torstai 29.8. klo 17.00-20.00

Paikka: Tarmon talo, Virusmäentie 10, 20300 Turku. Sisäänkäynti takapihan ovelta. Osallistujille lähetetään tarkemmat saapumisohjeet sähköpostitse ennen suhdetuokiota. Lisätietoja bussiyhteyksistä ja parkkipaikoista Tarmon talon verkkosivuilla.

Esteettömyys: Tarmon taloon on esteetön pääsy liikkumisen apuvälineiden kanssa. Talossa on esteetön wc. Kysy tarkempia tietoja esteettömyydestä Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen työntekijä Sanna Metsäpuulta (lisätietoja selvitetään mielellään, yhteystiedot alla) tai suoraan Tarmon talosta (yhteystiedot).

Järjestäjä: Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus

Ohjaajat: Tuokiota ohjaavat Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen kouluttamat vapaaehtoisohjaajat Elina ja Eerika.

Ilmoittautuminen: Tuokioon mahtuu rajoitetusti osallistujia, ilmoittaudu mukaan pikimmiten tai viimeistään su 25.8. alta löytyvän lomakkeen avulla. Ilmoita mukaan itsesi sekä henkilö/t, jonka kanssa tulet yhdessä.

Lisätietoja: Lisätietoja antaa Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen työntekijä Sanna Metsäpuu info@perhesuhdekeskus.fi (lomalla 6.7.-5.8.)

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu
Ilmoittaudu viim. 25.8.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta