Suhdetuokio Tampereella: Tunteet suhteissa

Tunteiden tunnistaminen ja niistä puhuminen ovat usein avain itsensä tuntemiseen ja läheisyyteen toisten ihmisten kanssa. Tervetuloa Tampereella Manse Pridessa järjestettävään suhdetuokioon, jossa pääset yhdessä tärkeän ihmisesi kanssa pysähtymään suhteenne ja tunnetaitojen äärelle! Huom! Ilmoittaudu viimeistään torstaina 13.6.

Tässä suhdetuokiossa tutustutaan ennen kaikkea omiin tarpeisiin, toiveisiin ja reaktioihin, joita tunteisiin liittyy. Oivalluksia jaetaan yhdessä oman tärkeän ihmisen kanssa, jotta voitte oppia tuntemaan toisianne paremmin ja syventää suhdettanne.

Tuokio on suunnattu kaikille täysi-ikäisille sateenkaari-ihmisille (sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluville) ja heidän ystävilleen, kämppiksilleen,  kumppaneilleen, vanhemmuuskumppaneilleen ja muille tärkeille ihmisilleen. Tuokioon osallistutaan yhdessä yhden tärkeän ihmisen kanssa, jonka kanssa haluaa hoitaa ja rakentaa suhdetta.

Tuokio koostuu ohjaajien alustuksesta ja tehtävistä, joita tehdään itsekseen pohtien ja oman tärkeän ihmisen kanssa keskustellen. Omista ja suhteen asioista ei keskustella muiden osallistujien kanssa. Tuokion keskivaiheilla on tauko, jolloin on tarjolla pientä purtavaa. Tuokio on maksuton.

Työskentelyä ja yhdessäoloa ohjaavat turvallisemman tilan periaatteet (ks. alla).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aika: Sunnuntai 16.6. klo 13-16

Paikka: Transfeminiinit ry:n toimitilat, osoite: Näsilinnankatu 48 D, 4.krs, 33200 Tampere.

Esteettömyys: Transfeminiinit ry sijaitsee Laukontorin ja Eteläpuiston kulmauksessa (Maa- ja metsätalossa). Esteetön sisäänkäynti on sisäpihan puolelta, rappu D, 4 krs. Sisäpihalle pääsee Pyhäjärvenkadun kautta. Ovisummeri sijaitsee vain pääsisäänkäynnillä (Näsilinnankadun puoli), jossa on portaat. Ilmoita saapumisestasi ilmoittautumisen yhteydessä tai sähköpostitse tapahtuman järjestäjälle etukäteen, jotta voimme tulla sinua vastaan. Neljänteen kerrokseen pääsee hissillä, jonka oven leveys on 900 mm. Hissin pituus on 120 cm ja leveys 105 cm. Toimistossa on esteetön WC.  Kysy lisätietoja esteettömyydestä Sanna Metsäpuulta (yht.tiedot alla).

Järjestäjä: Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus

Ohjaajat: Tuokiota ohjaavat Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen kouluttamat vapaaehtoisohjaajat Tuuli ja Hillevi

Ilmoittautuminen: Tuokioon mahtuu rajattu määrä osallistujia. Ilmoittaudu alapuolelta löytyvän Ilmoittaudu-painikkeen kautta. Ilmoita samalla lomakkeella itsesi sekä läheisesi, jonka kanssa osallistut.

Lisätietoja: Lisätietoja antaa Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen työntekijä Sanna Metsäpuu, info@perhesuhdekeskus.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta