Suhdetuokio Helsingissä: Tunteet suhteissa

Tunteiden tunnistaminen ja niistä puhuminen ovat usein avain itsensä tuntemiseen ja läheisyyteen toisten ihmisten kanssa. Tervetuloa Helsingissä järjestettävään suhdetuokioon, jossa pääset yhdessä tärkeän ihmisesi kanssa pysähtymään suhteenne ja tunteiden äärelle! Teema on eri kuin aiemmin Helsingissä järjestetyissä suhdetuokioissa.

Tässä suhdetuokiossa tutustutaan ennen kaikkea omiin tarpeisiin, toiveisiin ja reaktioihin, joita tunteisiin liittyy. Oivalluksia jaetaan yhdessä oman tärkeän ihmisen kanssa, jotta voitte oppia tuntemaan toisianne paremmin ja syventää suhdettanne.

Tuokio on suunnattu kaikille täysi-ikäisille sateenkaari-ihmisille (sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluville) ja heidän ystävilleen, kumppaneilleen ja muille tärkeille ihmisilleen. Tuokioon osallistutaan yhdessä yhden tärkeän ihmisen kanssa, jonka kanssa haluaa hoitaa ja rakentaa suhdetta.

Tuokio koostuu ohjaajien alustuksesta ja tehtävistä, joita tehdään itsekseen pohtien ja oman tärkeän ihmisen kanssa keskustellen. Omista ja suhteen asioista ei keskustella muiden osallistujien kanssa. Tuokion keskivaiheilla on tauko, jolloin on tarjolla pientä purtavaa. Tuokio on maksuton.

Työskentelyä ja yhdessäoloa ohjaavat turvallisemman tilan periaatteet (ks. alla).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aika: Lauantai 9.12.2023 klo 13-16.

Paikka: Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen ja Sateenkaariperheet ry:n yhteiset tilat osoitteessa: Haapaniemenkatu 7-9C, 2. krs, Merihaka, 00530 Helsinki. Saapumisohjeet verkkosivuillamme.

Esteettömyys: Tiloihimme on esteetön pääsy pyörätuolilla ja tiloissamme on inva-wc. Tarkat esteettömyystiedot löytyvät verkkosivuiltamme. Kysy lisätietoja esteettömyydestä Sanna Metsäpuulta (yht.tiedot alla).

Järjestäjä: Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus

Ohjaajat: Tuokiota ohjaavat Perhesuhdekeskuksen kouluttamat vapaaehtoisohjaajat Tuuli ja Hillevi

Ilmoittautuminen: Tuokioon mahtuu rajattu määrä osallistujia. Ilmoittaudu mukaan sähköisellä lomakkeella, jonka painikkeen löydät alta. Ilmoita samalla lomakkeella itsesi sekä läheisesi, jonka kanssa osallistut.

Lisätietoja: Lisätietoja antaa Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen työntekijä Sanna Metsäpuu, sanna.metsapuu@perhesuhdekeskus.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta