Suhdetuokio Helsingissä: Suhdetaitoja

Tervetuloa suhdetuokioon, jossa pääsette yhdessä tärkeän ihmisesi kanssa pysähtymään ja vahvistamaan suhdettanne! Tässä suhdetuokiossa tutkitaan ja pohditaan suhdetaitoja ja jaetaan oivalluksia oman tärkeän ihmisen kanssa (teema on eri kuin aiemmissa tuokioissa Helsingissä). Käsiteltäviä taitoja ovat esimerkiksi itsetuntemus, vuorovaikutustaidot, ristiriitojen käsittelytaidot ja kyky nähdä hyvää suhteessa. Ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita!

Tuokio koostuu ohjaajien alustuksesta sekä tehtävistä, joita tehdään itsekseen pohtien ja oman tärkeän ihmisen kanssa keskustellen. Suhteen asioista ei keskustella yhteisesti muiden osallistujien kanssa.

Tuokio on suunnattu kaikille täysi-ikäisille sateenkaari-ihmisille (sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluville) ja heidän ystävilleen, kumppaneilleen, kämppiksilleen, vanhemmuuskumppaneilleen ja muille tärkeille ihmisilleen. Tuokioon osallistutaan yhdessä 1-2 tärkeän/tärkeiden ihmis(t)en kanssa, jonka/joiden kanssa haluaa hoitaa ja rakentaa yhteistä suhdetta.

Työskentelyä ja yhdessäoloa ohjaavat turvallisemman tilan periaatteet (ks. alla). Tuokion keskivaiheilla on tauko, jolloin on tarjolla pientä purtavaa. Tuokio on maksuton.

VINKKI: Syksyllä 2024 Helsingissä järjestetään ainakin kaksi suhdetuokiota eri teemoilla. Osallistumalla molempiin/kaikkiin voitte koota itsellenne suhdekurssin!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aika: Lauantai 7.9.2024 klo 13.00-16.00

Paikka: Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen ja Sateenkaariperheet ry:n yhteiset tilat osoitteessa: Haapaniemenkatu 7-9C, 2. krs, Merihaka
00530 Helsinki. Saapumisohjeet verkkosivuillamme.

Esteettömyys: Tiloihimme on esteetön pääsy liikkumisen apuvälineillä ja tiloissamme on esteetön wc. Tarkat esteettömyystiedot löytyvät verkkosivuiltamme. Kysy lisätietoja esteettömyydestä Sanna Metsäpuulta (yht.tiedot alla).

Järjestäjä: Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus

Ohjaajat: Tuokiota ohjaavat Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen kouluttamat vapaaehtoisohjaajat Tuuli ja Hillevi

Ilmoittautuminen: Tuokioon mahtuu rajattu määrä osallistujia. Ilmoittaudu alta löytyvän painikkeen kautta. Ilmoita samalla lomakkeella itsesi sekä läheisesi, jonka/joiden kanssa osallistut.

Lisätietoja: Lisätietoja antaa Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen työntekijä Sanna Metsäpuu info@perhesuhdekeskus.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta