Sateenkaarivanhempien vaellus

Syksyllä 2024 järjestetään sateenkaariperheiden aikuisten vaellus, jolla huiputetaan Norjassa sijaitseva Bárrás-tunturi. Vaellus vaatii retkeilykokemusta, yhteisiin sopimuksiin ja ohjeisiin sitoutumista, asianmukaiset varusteet ja hyvän peruskunnon. Ennen vaellusta vaellusryhmä tapaa etäyhteydellä (Teams / Zoom) ja hioo yhteiset peli- ja turvallisuussäännöt kuntoon. Reitti upea ja sisältää haastava-vaativuusluokassa olevia osuuksia. Jokainen kantaa itse mukanaan noin 15-20 kilon painoista rinkkaa, joten on tarpeellista tietää oma kestävyytensä kun päivämatkojen pituudeksi tulee 10-20 kilometriä (kokonaismatka noin 70km).

Maastossa yövytään neljä yötä. Lisäksi yhteisyöpyminen Kilpisjärvellä vaellusta edeltävänä yönä ja vaelluksen jälkeisenä yönä. Majoituksessa yövytään kaikki samassa tilassa. Yksi vaelluspäivä käytetään Barraksen huiputtamiseen. Tämän onnistuminen riippuu säästä. Yöt nukutaan varaustuvissa, joissa on patjat ja keittomahdollisuudet. Vaelluksen osallistumismaksu sisältää kahden yön majoitukset Kilpisjärvellä ja neljä vaellusyön majoitukset vaelluksen aikana. Itse maksettavaksi jäävät matkat Kilpisjärvelle ja takaisin kotiin, vakuutukset sekä varusteen ja vaelluksen aikaiset ruoat. Kimppakyytejä on aiempina vuosina järjestelty, ja sellaiseen on toivetta tällekin vuodelle.

Aikataulu:

  • 15.9. saapuminen Kilpisjärvelle (yöpyminen Kilpisjärvellä)
  • 16.9. vaellus alkaa; 4 yötä maastossa varaustuvissa
  • 19.9. paluu Kilpisjärvelle (yöpyminen Kilpisjärvellä)
  • 20.9. kotimatkalle

Vaellukselle ovat tervetulleita kaikki sateenkaariperheiden vanhemmat ja sateenkaarevaa vanhemmuutta suunnittelevat sukupuolesta, identiteetistä ja seksuaalisesta/sukupuolisesta suuntautumisesta riippumatta. Mukaan mahtuu yhteensä 7 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset 26.6.2024 mennessä.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu
Ilmoittautuminen aukeaa 1.6.2024 klo 12 ja päättyy 28.6.2024 klo 23.59 tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistujapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli vaellus on ehtinyt täyttyä, voit jäädä jonoon peruutuspaikkojen varalta.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta