Sateenkaarivanhempien sunnuntaiseikkailijoiden minileiri Villingissä

Sateenkaarivanhempien sunnuntaiseikkailijoiden minileiri Villingissä launtaista sunnuntaihin 18.-19.5.2024 kutsuu sinut mukaan!

Toukokuussa vietetään leppoisa miniseikkailu upeassa Helsingin Laajasaloon kuuluvassa Villingin saaressa. Saareen on yhteiskuljetus lauantaina aamupäivällä ja mantereelle sunnuntaina iltapäivällä. Leiri on tarkoitettu sateenkaareville vanhemmille. Lemmikkejä ei tällä kertaa voi ottaa mukaan. Ohjelmassa ulkoilua, mukavaa höpöttelyä, pelailua, ruoanlaittoa, halukkaille saunomista ja uimista ja mitä kivaa nyt keksitäänkään. Leiri toteutetaan yksityisen perheen mökillä, jossa erilaisia makuusoppia ja parvia. Kaikille löytyy oma makuupaikka, peitot ja tyynyt, mutta omaa huonetta ei siis pystytä kenellekään takaamaan. Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan. Mukaan mahtuu 12 henkilöä.

Omavastuuhinta jäseniltä 25 euroa / ei-jäseniltä 45 euroa. Hinta sisältää venekuljetuksen mantereelta saareen ja takaisin määrättyyn kellonaikaan, majoituksen, ruoan ja loisteliaan seuran. Lisätietoja leiristä voi kysyä sähköpostitse hki.ilmot@sateenkaariperheet.fi


EDIT 29.3.: Leiri on täynnä. Jonopaikoille voi ilmoittautua peruutusten varalta.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu
Mukaan mahtuu 12 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen viimeistään su 5.5.2024 mennessä lomakkeella.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta