Sateenkaareva adoptio -teemailta verkossa

Vanhemmaksi adoption kautta? Oletko miettinyt, olisiko adoptio juuri sinulle tai teille sopiva tapa saada lapsi?

Tule mukaan sateenkaareva adoptio -teemailtaan keskiviikkona 26.6. klo 18! Tapaaminen järjestetään Zoomissa ja kaikenlaiset sateenkaari-ihmiset ympäri Suomen, joita adoptio kiinnostaa tai koskettaa ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Tapahtuman järjestää yhteistyössä Sateenkaariperheet ry ja Adoptioperheet ry. Teemailta alkaa Adoptioperheet ry:n asiantuntija kertoo miten adoptioprosessi etenee ja millaista adoptioarki saattaa olla sekä mitä sateenkaarierityisiä asioita adoptioon liittyy. Aikaa varataan tietenkin myös osallistujien kysymyksille ja keskustelulle.

Tapahtuman aluksi käymme yhdessä turvallisemman tilan -periaatteet, joihin toivomme osallistujien tutustuvan myös etukäteen. Sisään päästetään vain ennakkoon ilmoittautuneet henkilöt. Zoomissa jokainen osallistuja pystyy muokkaamaan omaa näyttönimen haluamakseen ja tilaisuudessa voi olla joko kamera päällä tai pois päältä. Kysymyksiä voi esittää mikrofonin tai chat-toiminnon kautta yleiseen keskusteluun tai yksityisviestillä työntekijälle.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu
Ennakkoilmoittautuminen lomakkeella viimeistään ti 25.6. mennessä.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta