Rikasta minua -rakkaussuhdekurssi Helsingissä

Rikasta minua -kurssin teemana on rakkaussuhteen voimavarat ja hyvinvointi. Arjen rakkaus. Viikonlopun aikana keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin sekä etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa.

Kurssi on erinomainen ensimmäiseksi rakkaussuhdekurssiksi, jos vielä pohdituttaa, onkohan tämänkaltainen juttu sinua ja teitä varten. Toisaalta: monet käyvät tämän saman kurssin säännöllisesti useampaan kertaan pitääkseen huolta suhteestaan ja lähentyäkseen toisiaan.

Kurssin tavoitteet:

  • Teillä on kurssin jälkeen läheisempi suhde
  • Osaat tunnistaa ja ilmaista tarpeitasi paremmin
  • Uskosi teihin ja teidän suhteeseenne vahvistuu
  • Keskusteluyhteytenne paranee
  • Kuulette toisten sateenkaarevien osallistujien kokemuksia, ja saatte voimaa ja uusia näkökulmia vertaistuesta

Rikasta minua -kurssi on suunnattu kaikille täysi-ikäisille sateenkaari-ihmisille (sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluville), jotka haluavat hoitaa ja rakentaa rakkaussuhdettaan yhdessä kumppaninsa kanssa. Kurssi on suunnattu niin pari- kuin monisuhteissa eläville, vaikka viikonloppuun osallistuminen tapahtuu yhden kumppanin kanssa. Kaikenikäiset osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita. Suhde voi olla tuore tai takana voi olla jo pitkä yhteinen matka.

Työskentelymenetelminä ohjaajien lyhyiden alustusten lisäksi on yksilötehtäviä, tehtäviä oman kumppanin kanssa ja keskustelua koko ryhmän kanssa. Kurssin aikana noudatetaan Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen turvallisemman tilan periaatteita (alla).

Koska kurssia ohjaa vapaaehtoispari, tämä kurssi ei sovellu akuutissa suhdekriisissä olevalle parille. Jos epäröitte, voitteko osallistua, ottakaa yhteyttä Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen puhelinpalveluun (14.8. alkaen keskiviikkoisin klo 10-12 numerossa 050 444 4446) tai Sanna Metsäpuuhun (yhteystiedot alla).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aika: Perjantai 4.10. klo 18-20, lauantai 5.10. klo 9.30-18 ja sunnuntai 6.10. klo 9.30-14.30 (kellonajat voivat vielä tarkentua). Kurssi järjestetään päiväkurssina ilman yöpymisiä.

Paikka: Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen ja Sateenkaariperheet ry:n yhteiset tilat osoitteessa: Haapaniemenkatu 7-9C, 2. krs, Merihaka
00530 Helsinki. Saapumisohjeet verkkosivuillamme.

Esteettömyys: Tiloihimme on esteetön pääsy pyörätuolilla ja tiloissamme on esteetön wc. Tarkat esteettömyystiedot löytyvät verkkosivuiltamme. Kysy lisätietoja esteettömyydestä Sanna Metsäpuulta (yht.tiedot alla).

Hinta: Kurssi on maksuton (kurssiin ei sisälly ruokailuja eikä yöpymisiä).

Ruokailut: Joka kurssipäivä tarjolla on kahvia/teetä ja pientä purtavaa. Lauantaina ja sunnuntaina pidetään tunnin mittainen lounastauko, jonka aikana voi syödä omia eväitä. Tiloissa on mahdollisuus käyttää keittiötä, josta löytyy jääkaappi, mikro, hella ja astioita.

Ohjaajat: Kurssia ohjaa Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskuksen vapaaehtois- ja vertaispari Miiu ja Siru. He ovat saaneet koulutuksen Rikasta minua -kurssin ohjaamiseen.

Ilmoittautuminen: Kurssille mahtuu yhteensä 6 paria ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi toteutetaan, kun osallistujapareja on vähintään neljä. Ilmoittaudu alta löytyvän painikkeen kautta.

Lisätietoja: Lisätietoja antaa mielellään Perhesuhdekeskuksen työntekijä Sanna Metsäpuu info@perhesuhdekeskus.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta