Oulu Pride: Retki seikkailupuisto Huikiaan

Tervetuloa sateenkaariperheiden retkelle Seikkailupuisto Huikiaan!
Seikkailemaan ovat tervetulleita kaikenlaiset sateenkaariperheet, vanhemmuusmuodot ja kaikenikäiset lapset ja muut sateenkaari-ihmiset. Mukaan mahtuu 40 henkilöä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sateenkaariperheet ry tukee osallistujien maksuja, omavastuuhinnat ratojen ja seikkailijoiden pituuden mukaan ovat seuraavanlaiset:

Latvaradat eli yli 125cm kiipeilijöille omavastuu 24e
Kantoradat eli 90cm-125cm kiipeilijöille omavastuu 16e
Kiipeilykäsineet 3e tai omat käsineet

Ilmoittaudu seikkailupuistoretkelle sähköpostitse oulu@sateenkaariperheet.fi 21.7 mennessä. Laita imoittautumisviestiin varaajan nimi, henkilömäärä ja mille radoille lähdette seikkailemaan. Saat maksutiedot ja varausvahvistuksen sähköpostitse. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

LISÄTIETOA SEIKKAILUPUISTO HUIKIASTA
Seikkailupuisto Huikia tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä köysiseikkailun parissa. Puistoissa liikutaan pääsääntöisesti erilaisilla puihin rakennetuilla radoilla vaijereiden varassa. Seikkailupuisto Huikia löytyy Oulun Raksilan uimahallin läheisyydestä Pikkukankaanpuistosta, kävelymatkan päästä Oulun keskustasta.

Lasten ja aikuisten radat sisältävät yhteensä noin 150 mukaansa tempaavaa ja huikiaa tehtävää. Tehtävistä löytyy sopivasti haasteita kaikille ikään katsomatta. Köysiseikkailu ei vaadi mitään erityisosaamista tai kiipeilykokemusta. Paikanpäällä saat opastuksen ja varusteet (kiipeilyhanskat omakustanteiset). Seikkailupuiston alue on avoin kaikille, voit myös tulla seuraamaan muiden menoa!

LISÄTIETOA RADOISTA
MATALAT KANTORADAT (Seikkailijan minimipituus 90 cm)
Kantoradat on suunniteltu erityisesti kaikkein pienimmille seikkailijoille. Pienille lapsille on kaksi kantorataa, joissa liikkuessa käytetään myös kiipeilyvarusteita. Radoilla kävellään jättisienien päällä, ylitetään siltoja ja ajetaan jopa autolla. Radat haastavat ja kehittävät tasapainoa ja motorisia taitoja.

HUIKIAT LATVARADAT (Seikkailijan minimipituus 125cm)
Latvaradoilla noustaan turvallisesti 4-14 metrin korkeudelle. Yksitoista eritasoista rataa antavat sopivasti haastetta kaiken tasoisille seikkailijoille. Vihreät radat 1-5 ovat helppoja perusratoja, jotka soveltuvat erinomaisesti aloitteleville seikkailijoille sekä esim. perheille yhdessä edettäviksi. Keltaiset radat 6-8 sekä punaiset radat 9 ja 10 ovat hieman vaativampia ja haastavat perusratoja enemmän.

SPORTTIRATA (radalle ehdoton pituusraja 150cm)
Sporttirata on haastavin ja se vaatii fyysistä kuntoa sekä henkistä kanttia.

HUOM! Yli 15-vuotiaat voivat seikkailla ilman aikuisen valvontaa, mutta heillä täytyy olla huoltajan allekirjoittama pelisääntölomake mukana, kun he tulevat puistoon.
11-14-vuotiaat voivat seikkailla omatoimisesti, mutta vastuullisen aikuisen on oltava välittömässä läheisyydessä maantasolla ja lukea yhdessä lasten kanssa pelisäännöt.
Alle 11-vuotiaat seikkailevat radoilla vain vastuullisen aikuisen kiipeillessä mukana.
Kantoradoilla aikuinen kulkee maassa seikkailevan lapsen vierellä mukana ilman lipun ostamista. Huomioithan että ratojen sulkemisen perusteita voivat olla erittäin voimakas tuuli (10,8-13,8 m/s) tai raju ukonilma. Seikkailu luonnossa asettaa toiminnalle rajoitteita, joiden johdosta puisto voidaan joutua sulkemaan joko kokonaan tai osittain. Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Lisätietoja seikkailupuistosta: https://www.seikkailupuistohuikia.fi/

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ennakkoilmoittautuminen: oulu@sateenkaariperheet.fi
Ilmoittaudu seikkailupuistoretkelle sähköpostitse oulu@sateenkaariperheet.fi 21.7 mennessä. Laita imoittautumisviestiin varaajan nimi, henkilömäärä ja mille radoille lähdette seikkailemaan. Saat maksutiedot ja varausvahvistuksen sähköpostitse. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta