Pohjois-Pohjanmaan sateenkaariperheleiri

Tervetuloa sateenkaariperheleirille 30.8.-1.9.2024 Kokkolan Villa Elbaan! Nuorisokeskus Villa Elba sijaitsee kauniilla Sannanrannan huvila-alueella meren ja metsän ympäröimänä.

Leiri on suunnattu kaikille sateenkaareville perheille ja paikkoja on rajoitetusti. Kaikenikäiset lapset vauvoista nuoriin ovat tervetulleita leirille perheineen. Leiri on ensisijassa paikallinen ja ilmoittautumisessa etusijalla ovat perheet Pohjois-Pohjanmaalta, jotka ovat ilmoittautuneet 1.6.-16.6.2024 välisenä aikana. Leirille mahtuu noin 40 henkilöä. Jos paikkoja jää, avataan valtakunnallinen ilmoittautuminen, jolloin lopuille leiripaikoille voi tulla mistä päin Suomea tahansa. Ilmoittautuminen ei vaadi Sateenkaariperheet ry:n jäsenyyttä.

Leiri alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina. Luvassa luovaa puuhaa, luontoretkiä, saunomista ja yhdessä oloa niin perheiden, lasten kuin aikuisten kesken. Lapsille järjestetään välillä omaa tekemistä (eiriohjelmaa eriytetään lasten ikäjakauman mukaan), jolloin aikuisille on omaa toimintaa. Leirillä on muutamia nuoria lastenhoitajia, leikittämässä ja vahtimassa lapsia, esimerkiksi aikuisten iltaohjelman aikana. Aikuisten päiväohjelmassa alle 1-vuotiaat voivat olla mukana.

Kaikki järjestetty leiriohjelma on vapaaehtoista. Osa leirin ohjelmasta voi soveltua paremmin toisille lapsille ja joku toinen ohjelma taas toisille, mutta jos joku osio leirin ohjelmasta ei itseä tai lasta kiinnosta voi ajan käyttää muutoinkin. Leiripaikassa on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja Kokkolan keskusta on 5 km päässä leiripaikasta.

Majoittuminen tapahtuu 8 hengen mökeissä, joissa jokaisessa on kaksi 4 hengen makuuhuonetta ja yhteinen oleskelutila, TV, keittiö, WC ja suihku. Lähtökohtaisesti yksi perhe majoittuu yhdessä 4 hengen huoneessa. Isommille perheille on varattu myös yksi 8 hengen mökki. Huoneissa on tilavat kerrossängyt, pienille lapsille omat matkasängyt mukaan. Ruokalasta löytyy useampi syöttötuoli. Yksi mökeistä on esteetön. Tarjolla ei ole virallisesti allergiaystävällisiä mökkejä, mutta siivouksessa, pesuaineissa ym käytetään vain hajusteettomia tuotteita. Lisätietoa majoituksesta https://villaelba.fi/kokous-ja-juhlapalvelut/majoitus/

Omavastuuhinnat: Yhdistys tukee osallistujia viikonlopun osallistumismaksuissa.

  • Aikuiset ja yli 16-vuotiaat: 110 euroa
  • 9-15-vuotiaat: 90 euroa
  • 4-8-vuotiaat: 70 euroa
  • 1-3-vuotiaat: 5o euroa
  • Alle 1-vuotiaat: 20 euroa

Lisätietoja leiristä sekä sen ilmoittautumis-, maksu- ja peruutusehdoista löydät ilmoittautumislomakkeelta.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu
Ilmoittautuminen pohjois-pohjanmaalaisille aukeaa 1.6. klo 12, jos paikkoja jää avataan valtakunnallinen ilmoittautuminen 10.6. Ilmoittautuminen päättyy 16.6.2024 klo 23.59. Leirille ilmoittaudutaan lomakkeella - voit ilmoittaa yhdellä lomakkeella kaikki perheenjäsenesi, jotka osallistuvat leirille. Leiripaikat täytetään perheittäin ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli leiri on ehtinyt täyttyä, voit jäädä jonoon peruutusten varalta. Ilmoittautuminen ei vaadi Sateenkaariperheet ry:n jäsenyyttä. Ilmoittautuminen on sitova.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta