Perhevalmennus kevät 2024 (verkkototeutus)

Tervetuloa mukaan Sateenkaariperheet ry:n kevään 2024 perhevalmennukseen!

Kevään 2024 perhevalmennus järjestetään verkkokurssina viitenä peräkkäisenä maanantai-iltana 8.4.-6.5. välisenä aikana klo 18-21.

Perhevalmennuksessa käydään läpi mahtava määrä tietoa, jota jokainen lapsiperheellistymisen tielle lähtevä sateenkaarikansalainen tarvitsee. Kurssilla tarjotaan tietoa sateenkaariperheiden perheellistymiseen liittyvistä erityishaasteista, vaihtoehtoisista tavoista saada lapsi, sateenkaariperheiden juridiikasta, oikeudesta perhe-etuuksiin, perheiden kokemuksista perhepalveluissa ja läheisverkostossa sekä sateenkaariperheiden aikuisten vanhemmuus- ja rakkaussuhteiden erityispiirteistä. Valmennus täydentää (ei korvaa) kunnan tarjoamaa synnytys- ja perhevalmennusta.

Perhevalmennuksen aikataulu ja sisällöt:

  • ma 8.4. klo 18-21 Luento 1: Johdanto ja tutustuminen.
  • ma 15.4. klo 18-21 Luento 2: Miten lapsia tehdään? Lapsiperheellistymisen vaihtoehtoja
  • ma 22.4. klo 18-21 Luento 3: Lapsen syntymän jälkeistä byrokratiaa
  • ma 29.4. klo 18-21 Luento 4: Vanhempien väliset suunnitelmat, suhteet ja sopimukset
  • ma 6.5. klo 18-21 Luento 5: Arjen kokemuksia perhe-elämästä ja palveluista

Tarkemmat tiedot sisällöistä löydät täältä.

Perhevalmennus on osallistujille maksuton. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova vaikka valmennus on maksuton.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ilmoittaudu
Perhevalmennukseen voivat osallistua vain siihen ilmoittautuneet. Ilmoittautuminen avautuu 17.11.2023 ja sulkeutuu 31.3.2023. Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. llmoittautuneille lähetetään erillinen viesti kurssille mukaan pääsystä, kun ilmoittautuminen on käsitelty työntekijän toimesta. Huomioithan, että pitkän ilmoittautumisajan ja työntekijöiden vuosilomien vuoksi ilmoittautumisten käsittelyaika saattaa vaihdella päivistä pariin viikkoon. Ole siis huoleti vaikka joudut hieman odottamaan, kurssille mahtuu useimmiten mukaan kaikki halukkaat

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta