Oulu Pride: Perhebrunssi

Tervetuloa sateenkaariperheiden pride-viikon perhebrunssille!

Pride-viikko päätetään hyvästä ruuasta ja seurasta nautiskellen hotelli Radisson Bluen brunssilla! Brunssille ovat tervetulleita kaikenlaiset sateenkaariperheet, vanhemmuusmuodot ja kaikenikäiset lapset, sekä perheellisyydestä haaveilevat, suunnittelevat ja lasta odottavat sateenkaari-ihmiset. Mukaan mahtuu 40 henkilöä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sateenkaariperheet ry tukee osallistujien maksuja, omavastuuhinnat iän mukaan ovat seuraavanlaiset:

Aikuisten brunssin omavastuu 25e/hlö
Lapset 6-12v omavastuu 11e
Alle 6v lapset syövät ilmaiseksi

Ilmoittaudu brunssille sähköpostitse oulu@sateenkaariperheet.fi 21.7 mennessä. Laita ilmoittautumisviestiin varaajan nimi, henkilömäärä, henkilöiden iät ja onko tarvetta syöttötuolille. Saat maksutiedot ja varausvahvistuksen sähköpostitse. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ennakkoilmoittautuminen: oulu@sateenkaariperheet.fi
Ilmoittaudu brunssille sähköpostitse oulu@sateenkaariperheet.fi 21.7 mennessä. Laita imoittautumisviestiin varaajan nimi, henkilömäärä, henkilöiden iät ja onko tarvetta syöttötuolille. Saat maksutiedot ja varausvahvistuksen sähköpostitse. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta