Oulu goes Helsinki Pride – Perhekahvila

Oulu goes Helsinki Pride!

Useampi perhe Oulusta ja muualta Pohjois-Pohjanmaalta suuntaa tänäkin vuonna Helsinki Prideen. Jos olet menossa mukana ensimmäistä kertaa ja haluat liittyä tapahtumiin mieluummin porukassa tai kaipaat ohjeistusta löytääksesi perille, liity meidän joukkoon!

Perjantaina 28.6 suunnataan Helsinki Priden perhekahvilaan Sateenkaariperheet ry:n toimitiloihin Merihakaan. Tavataan Hakaniemen torin metroasemalla klo 9.45 ja suunnataan siitä yhdessä perhekahvilaan. Porukan mukana paikan päälle kulkeminen ei velvoita muuhun yhteiseen ajanviettoon perhekahvilassa tai sen jälkeen, mutta voit halutessasi nauttia myös muiden pohjoisen pride-juhlijoiden seurasta. Tarvittaessa opastamme sinut takaisin Hakaniemen metroasemalle perhekahvilan päätyttyä.

Perhekahvila on kohtaamispaikka kaikenlaisille sateenkaariperheille sekä sateenkaariperheestä haaveileville ja suunnittelijoille. Perhekahvilassa voit tutustua toisiin sateenkaariperheisiin rennon yhdessäolon, juttelun, kahvittelun ja lasten vapaan leikin merkeissä. Tarjolla teetä, kahvia ja pientä purtavaa. Omat lounaseväät voi nauttia keittiössämme. Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista. Tapahtuma on maksuton. Sateenkaariperheet ry:n tilat ovat lapsiystävälliset: Lastenvaunut ja rattaat saa sisälle toimiston eteiseen. Tiloista löytyy hyvin varusteltu keittiö omia lounaseväitä varten. Keittiössä mm. liesi, jääkaappi, mikro, syöttötuoleja, ruokalappuja, astiat lapsille ja aikuisille jne. Tiloista löytyy hoitohuone, jossa hoitopöytä, pottia ja lastenhoitotarvikkeita. Yleisistä tiloista löytyy leikkihuone, leikkimattoja, leluja vauvoille, taaperoille ja isommillekin lapsille, pelejä, piirustuspiste, jne. Tiloista löytyy myös hiljainen tila esimerkiksi imetystä tai nukutusta varten.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta