Oulu goes Helsinki Pride – kulkue ja puistojuhla

Oulu goes Helsinki Pride!

Useampi perhe Oulusta ja muualta Pohjois-Pohjanmaalta suuntaa tänäkin vuonna Helsinki Prideen. Jos olet menossa mukana ensimmäistä kertaa ja haluat liittyä tapahtumiin mieluummin porukassa tai kaipaat ohjeistusta löytääksesi perille, liity meidän joukkoon!

Lauantaina pohjoisen porukka liittyy Helsinki pride kulkueeseen Sateenkaariperheet ry:n blokissa ja nautiskelee puistojuhlassa perhepiknikistä perhealueella. Oulun porukan kulkueeseen liittymispaikka ja muut kulkueeseen liittyvät lisätiedot tiedotetaan myöhemmin. Sateenkaariperheet ry:n kulkueblokki ohjataan kulkueen saavuttua Kaivopuistoon yhteiselle piknikalueelle, joka sijaitsee Puistojuhlan perhealueella.

Puistojuhlan perhepiknik vietetään Kaivopuistossa. Puistojuhlasta nautitaan sateenkaariperheitä kokoavalla yhteisellä piknikalueella virallisessa Helsinki Pride Puistojuhlassa! Tervetulleita ovat kaikki sateenkaariperheet, perhettä suunnittelevat, odottavat ja haaveilijat sekä läheiset ja ystävät! Piknikalueella voi nauttia omia eväitä, tutustua muihin perheisiin ja nauttia yhteistyökumppaneiden järjestämistä perhealueen aktiviteeteista. Piknikalue on merkitty Sateenkaariperheiden banderollein ja lipuin.

Porukan mukana paikan päälle kulkeminen ei velvoita muuhun yhteiseen ajanviettoon, mutta voit halutessasi nauttia myös muiden pohjoisen pride-juhlijoiden seurasta.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta