KAMU Pride: Sateenkaareva perhepiknik

Viime vuoden menestyksen jälkeen sateenkaareva perhepiknik järjestetään tänäkin vuonna Talomuseo Glimsissä lauantaina 15.6. klo 11-17.

Museon piha-alue on maksuton, rakennuksiin on sisäänpääsymaksu. Talomuseo Glims on museokorttikohde.

Piknik tarjoaa koko perheelle sopivaa ohjelmaa ja paljon hauskoja värikkäitä hetkiä kuvattavaksi. Pukeudu tapahtumaan värikkäästi ja ota kuva asustasi. Lisää se museon Instagramiin #espoocitymuseum. Mitä värikkäämpi asu, sen parempi!

Faunora creations järjestää työpajan, jossa askarrellaan korvat karvakankaasta hiuspannalla tai kuminauhalla. Värikkäät kangaspalat ovat kierrätyskangasta. Työpaja on suomeksi ja englanniksi. Myynnissä on myös muita Faunora creationsin tuotteita.

Elämysauto Välkky vierailee museolla. Tarjolla on kokoelma erilaisia kirjoja koko sateenkaaren kirjossa. Kirjastoautosta löytyy myös kirjoja luonnosta ja vastuullisesta retkeilystä. Piipahda myös Välkyn pinssityöpajassa, jossa voit tehdä oman värikkään pinssin.

Museon työpajassa askarrellaan värikkäitä paperilyhtyjä. Mikä on sinun suosikkivärisi? Vie lyhty kotiin, tai jätä se museolle ilahduttamaan muita kävijöitä.

Ota mukaan hauskaa seuraa, sekä piknikherkkuja ja tule mukaan Glimsin Sateenkaarevalle perhepiknikille! Muista myös varautua säänmukaisella.

Ohjelma:
klo 11.30: Eläinten ruokintanäytös
klo 11:30-16: Faunora Creations työpaja: Värikkäät korvat, suomeksi ja englanniksi
klo 12-17: Elämysauto Välkky, kirjoja lainattavaksi ja pinssipaja
klo 13-15: Työpaja: Askarrellaan paperilyhtyjä!
klo 15-15.30: Yleisöopastus: Glims tutuksi

Tervetuloa mukaan viettämään värikästä sateenkaaripäivää Glimsiin!

Tapahtuma on osa KAMU pride -ohjelmistoa ja sen järjestää KAMU Espoon kaupunginmuseo. Espoon kaupunki on Helsinki Priden Working With Pride -kumppani 2024. Espoon kaupunki ja KAMU Espoon kaupunginmuseo on Sateenkaariperheet ry:n yhteistyökumppani.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta