Aikuisten vertaistuellinen vapaaviikonloppu Sappeella

Vertaistuellinen vapaaviikonloppu 2.-4.2.24 Sappeella Villa Pipossa

Järjestämme aikuisille irtioton rentoutuen upeissa puitteissa Sappeen laskettelukeskuksen juurella Pälkäneellä. Viikonloppu sisältää muun muassa rentoutumista, yhdessäoloa, aktiviteettia, kokkailua & syömistä, poreita ja lautapelejä. Vuoden 2023 vapaaviikonloppu OLI täysi hitti, joten tänne on pakko päästä mukaan!
Toivottavasti saamme nauttia kunnon talvikeleistä ja halukkaat pääsevät Sappeen rinteille tai sauvat heiluen ladulle! Illasta on ihana napauttaa sauna päälle ja rentoutua tähtitaivaan alla poreissa.

Vapaaviikonloppu alkaa perjantaina alkuillasta päivällisellä ja päättyy sunnuntaina noin klo 12. Majoituskohteeseen pääset tutustumaan täältä, Villa Pipo Sappee: https://villapipo.fi/

Villassa toteutetaan talkoovoimin ruuat sis. perjantain illallisen, lauantain lounaan ja illallisen sekä sunnuntaina brunssin. Lisäksi omatoiminen ilta- ja aamupala. Ruokalista suunnitellaan ennakkoon, huomioiden ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetut erikoisruokavaliot. Majoittuminen tapahtuu osittain kimppahuoneissa, joissa on 3 tai 4 sänkyä ja osittain kahden hengenhuoneissa. Huonekaveritoiveen saa esittää! Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan.

– Osallistumismaksu sisältää majoituksen, talkoilla tehdyt ruuat & tarjottavat, ulkoporeammeen, loppusiivouksen ja upean elämysviikonlopun vertaistukea unohtamatta.
Yhdistys tukee osallistumismaksussa, mutta tarkka osallistumismaksu vahvistuu vasta ilmoittautumisen sulkeuduttua. Omavastuuosuus on noin 90€ luokkaa/hlö, riippuen osallistujamäärästä (max. 16 hlö).

Mökkipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Viikonloppu toteutetaan, kun ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä ja mukaan mahtuu yhteensä 16 henkilöä.
Varausmaksun osuus on 30 € kokonaisosallistumismaksusta ja se laskutetaan ennakkoon joulukuussa. Loppulaskutus tehdään lähempänä ajankohtaa.
Mikäli joutuisit yllättäen peruuttamaan varatun paikan viikonloppuun ei varausmaksua palautetta, mutta loppuosa maksusta palautettaisiin. Suositeltavaa toki olisi kuitenkin löytää tilalle toinen henkilö osallistumaan viikonloppuun. Järjestäjältä voi myös kysyä onko varasijalle ilmoittautunut henkilöitä.
Huomioithan, että laskun maksamatta jättäminen ei ole ilmoittautumisen peruuttaminen ja ilmoittautumalla mukaan sitoudut maksamaan osallistumismaksun. Mahdolliset peruutukset tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla!

HUOM! Noudatamme tapahtumissa yhdistyksen turvallisemman tilan periaatteita. Pyytäisimme tutustumaan niihin etukäteen ennen ilmoittautumista https://sateenkaariperheet.fi/yhdenvertaisuus/

Osallistujien kesken tehdään oma WhatsApp-ryhmä ennen viikonlopun alkua.

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan Pirkanmaalle myös kauempaa!

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Ennakkoilmoittautuminen: tampere.ilmot@sateenkaariperheet.fi
Ilmoittautuminen on auki. SITOVAT Ilmoittautumiset 12.11.23 mennessä sähköpostilla tampere.ilmot@sateenkaariperheet.fi. Ilmoitathan YHDELLÄ viestillä tarkat tiedot osallistujista: • Osallistujan/ osallistujien nimi + puhelinnumero/t • Yhteystiedot laskutusta varten • Allergiat/ erityisruokavaliot

Jaa somessa:

Muita tapahtumia alueelta