Oppaat, kirjat & videot

Sateenkaariperheet ry:n oppaat ovat ladattavissa ilmaiseksi kuvaa klikkaamalla.

Myös tutkimushankkeen (2014-2018) Sateenkaariperheiden lasten vahvuudet ja haavoittuvuudet -julkaisut on ladattavissa. Materiaalit sopivat sekä perheiden, läheisten että ammattilaisten käyttöön.

Painettuja esitteitä yksittäin ja isompiakin määriä voi tilata ilmaiseksi tällä lomakkeella.

                            10 askelta sateenkaariperheen kohtaamiseen -oppaan kansi.                                     Rakkaussuhteen työkirja  

Vanhemmuuskupla ja Suhdekupla -keskustelukortit

Kahdet erilaiset keskustelukortit joko vanhemmuuden tai ihmissuhdeasioiden pohdintaan! Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan lisätietoja keskustelukorteista ja täyttämään tilauslomakkeen (avautuu uuteen välilehteen). Korttien tilaaminen on kohderyhmillemme (sateenkaari-ihmisille, heidän läheisilleen, sateenkaariperheille ja kumppanuusvanhemmille) maksutonta. Alkuvuodesta 2023 kortit tulevat myös tulostettavana Print&Play-versiona verkkosivuillemme suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Jos olet ammattilainen tai ammattiin opiskeleva ja olet tilaamassa kortteja ammattilaiskäyttöön, voit ostaa kortteja Setan verkkokaupasta (avautuun uuteen välilehteen) hintaan 20e/korttipakka (sis. postikulut). Tuotot käytetään sateenkaari-ihmisten hyväksi Seta ry:ssä ja Sateenkaariperheet ry:ssä. Maksuttomat korttipakat varataan suoraan sateenkaari-ihmisten ja heidän läheistensä sekä kumppanuusvanhempien käyttöön.

Perheitä sateenkaaren väreissä -videot

Videot kertovat sateenkaariperheiden monimuotoisuudesta.
Viiden sateenkaariperheen koskettavat tarinat löydät YouTubesta.

Sateenkaariperheiden maksulliset kirjat

Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan lisätietoja kirjoista ja täyttämään tilauslomakkeen. Sateenkaariperheiden jäsenet saavat alennusta kirjatilauksista. Tutkimusraportit ovat ladattavissa maksuttomasti myös sähköisesti täältä >>