Suomeksi PÅ svenska In English Tilaa uutiskirje

Sateenkaariperheet ry etsii                                                                                                               

projektipäällikköä

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2018–31.12.2020

 


Projektipäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti hankkeesta Väriä perhehoitoon – sateenkaariperheet perhehoitajiksi

Hankkeen tavoitteena on lisätä perhehoitoon pääsevien lasten osuutta lastensuojelussa. Tavoitteeseen pyritään lisäämällä sateenkaari-ihmisten määrää perhehoitajina. Sateenkaariperheiden toimimiselle perhehoitajina ei ole lainsäädännöllisiä esteitä. Sen sijaan prosessiin sisältyy sosiaalisia, rakenteellisia, psykologisia, koulutuksellisia ja asenteellisia kynnyksiä, joita hankkeessa on tarkoitus madaltaa. Kyse on vaikuttamis-, tiedottamis- ja koulutushankkeesta. Hanke toteutetaan yhteistyössä lastensuojelun kunnallisten, yksityisten ja järjestötoimijoiden kanssa. Hanke on rahoitettu veikkausvoittovaroilla.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluvat perhehoidon ammatillisen työn kehittäminen, koulutussisältöjen rakentaminen, kouluttaminen, ammatillisten artikkelien kirjoittaminen, kokemustiedon kerääminen ja analysointi, vertaistoiminnan käynnistäminen sekä organisaatioiden kehittämistyön johtaminen. Työntekijän tehtäväkokonaisuuteen kuuluvat lisäksi koko hankkeen ja asiantuntijakouluttajien johtaminen, kokonaisvaltainen vastuu toiminnasta ja taloudesta, tilaisuuksien käytännönjärjestelyt, arvioinnin järjestäminen ja viestinnän suunnittelu ja toteutus.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii:

 • lastensuojelun perhehoidon kentän monipuolista tuntemusta
 • valmiutta ottaa kokonaisvastuu laajaan verkostoon perustuvasta hankkeesta
 • innostavaa, aktiivista ja avointa työotetta
 • kokemusta ammatillisesta kouluttamisesta
 • soveltuvaa koulutusta
 • organisointi- ja priorisointikykyä ja ajankäytön hallintaa
 • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa

 

Lisäksi hakijan eduksi luetaan:

 • seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemaan, hyvinvointiin ja perhesuhteisiin liittyvä asiantuntemus
 • työkokemus lastensuojelun perhehoidon sosiaalityöstä
 • viestintäosaaminen
 • pride-valmentajan koulutus
 • kokemus järjestössä työskentelystä
 • analyyttisyys, järjestelmällisyys, luovuus
 • ruotsinkielen taito

 

Työtehtäviin sisältyy jonkin verran matkustamista ja ilta- ja viikonlopputöitä. Työ suoritetaan pääasiassa Helsingin Sörnäisissä sijaitsevasta yhdistyksen toimistosta käsin. Työsuhde on määräaikainen, hankkeen loppuun saakka. Työsuhteeseen sovelletaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy vaativuusluokka 7:n mukaan, lisättynä 2,5%:n työnantajakohtaisella lisällä. Ilta- ja viikonloppulisät sekä mahdolliset kokemuslisät maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Pyydämme lähettämään työhakemukset ansioluetteloineen sähköisesti osoitteeseen juha.jamsa@sateenkaariperheet.fi viimeistään keskiviikkona 28.2.2018. Työhaastattelut suoritetaan viikoilla 10 ja 11. Työntekijän valinta vahvistetaan hallituksen kokouksessa 24.3. Työsuhde alkaa 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan. Rohkaisemme kaikkia hakijoita tutustumaan jo ennen hakemuksen kirjoittamista hankkeen toimintasuunnitelmaan >>

Lisätietoja antaa tiistaina 30.1. kello 9–13, keskiviikkona 7.2. kello 14–18 ja torstaina 22.2. kello 14–18 toiminnanjohtaja Juha Jämsä 044 997 1956

 


Toimintaa
Tietoa
Ammattilaisille
Yhdistys
YhteysSateenkaariperheet ry, Yrjönkatu 1 A 21, 00100 Helsinki, info@sateenkaariperheet.fi
Toteutus: Mediatoimisto Crazy Mama