Suomeksi PÅ svenska In English Tilaa uutiskirje

 

Helsingin ydinkeskustassa tarjolla vuokralle edullista toimitilaa pienelle järjestölle / hankkeelle

 

Vuokrattava toimitila löytyy Forumin korttelista ”Kotolasta”, joka on kolmen perhejärjestön yhteinen toimitila. Omien toimistohuoneiden lisäksi tilasta löytyy jopa neljä yhteisessä käytössä olevaa ryhmätilaa. Tänne mahtuu siis työntekijöittesi lisäksi myös kaikki toimintanne!

Toimitilan vuokrassa on huomioitu yksinomaisessa käytössä olevien toimistohuoneiden lisäksi laaja käyttöoikeus yhteisiin ryhmä- ja koulutustiloihin. Tarjolla olevan tilan vuokra on tällä hetkellä ollut 1450 euroa kuukaudessa, ja se on sisältänyt seuraavat käyttöoikeudet:

  • Yksi yhden hengen toimistohuone (10m2)
  • Yksi kahden hengen toimistohuone (13m2)
  • 20% käyttöosuus Kotolan yhteisistä tiloista = 4 ryhmätilaa (10-50m2)

Vuokran suuruudesta, vuokrattavien huoneiden määrästä ja käyttöoikeuksien laajuudesta, sekä siivous- yms. palveluiden kustannuksista voidaan neuvotella. Jos tila yhtään kiinnostaa, ole yhteydessä ja kysy lisää. Katsotaan yhdessä hyvä diili kaikille osapuolille. Kiinnostuneiden on hyvä huomioida, että tilassa vierailee joskus lapsiperheitä myös päiväaikaan. Muutenkin Kotolan kävijämäärät ovat suuret. Tarjolla on siis vilkas, kotoisa, mutta ei aina aivan äänetön toimitila. Kotolan kokonaispinta-ala on 323 m2.

Yhteydet: Juha Jämsä, toiminnanjohtaja, Sateenkaariperheet ry, 044 997 1956, juha.jamsa@sateenkaariperheet.fi. Sateenkaariperheet ry on kasvanut ulos tiloista ja on muuttamassa isompiin toimitiloihin. Etsimme nyt siis toimitilakumppania Adoptioperheet ry:lle ja Familia ry:lle. Familia toimii tilojen päävuokralaisena.

 


Toimintaa
Tietoa
Ammattilaisille
Yhdistys
YhteysSateenkaariperheet ry, Yrjönkatu 1 A 21, 00100 Helsinki, info@sateenkaariperheet.fi
Toteutus: Mediatoimisto Crazy Mama